Přivítejte novou superskupinu Gone Is Gone

Vydáno: 06.09.2016 10:10 - Redakce

Superkapely častokrát lákají hvězdnou sestavou, výsledná muzika ale bývá slabší. Chemie prostě nefunguje tak jak má. V tomto případě jsou ale veškeré obavy liché, tohle je velká událost.
V nové formaci Gone Is Gone se střetli zpěvák a baskytarista Troy Sanders (Mastodon), kytarista Troy Van Leeuwen (Queens Of The Stone Age), bubeník Tony Hajjar (At The Drive-In) a kytarista a klávesák Mike Zarin. Celé to spískal Hajjar, který sice lítá kolem obnovených At The Drive-In, ale v minulosti už spolupracoval s DJem a producentem Mikem Zarinem na filmové hudbě.

Původně zamýšleli sehnat kumpány podobně zblázněné do filmů a nahrát pro vlastní potěšení jediné EP. Během jamovacího maratónu ale prý vzniklo na dvacet songů a začíná se plánovat do budoucna. Už by nemělo jít pouze o jednorázovku. Aktuální EP nabízí osm songů na ploše půl hodiny a uštkne vás jedovatým stoner rockem s příměsí psychedelie. Hrubé riffy, drsná sólová kytara, nemilosrdný vokál i potemnělé melodie. Tohle není jen hudba, tohle je chemická reakce!


Gone Is Gone - Stolen From Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení