VIDEO: Nasajte atmošku z živáku Jinjer

Vydáno: 20.09.2016 10:35 - Petr Adámek

Hvězda ukrajinské smečky Jinjer stále stoupá. Stvrdili to novým albem King of Everything, které vyšlo koncem července, a dokazují to i s každým dalším koncertem v Česku. Atmosféru živých show teď přibližuje klip k tracku "Just Another".
Jinjer v čele s démonickou zpěvačkou Tatianou to na pódiu umějí rozbalit, až třísky lítají všude kolem. Letos se u nás předvedli hned dvakrát: začátkem jara v Brně a uprostřed prázdnin jako jeden z headlinerů na festivalu FajtFest. Palba v obou případech.

Jinjer momentlně brázdí Evropu na turné k aktuální desce a oproti koncertům v jejich domovině je to pro ně znatelné oživení. "Na Ukrajině nám chybí víc dospělého publika, které by podporovalo metal. Když dorazíme do Česka, přijdou lidi nejčastěji kolem 25, ale u nás to jsou hlavně teenageři. Sice hodně paří, ale o muziku se zas tolik nestarají. xgeneve.ch Často nerozumějí ani významu našich textů a je jim vlastně jedno, jestli hraješ dobře nebo špatně, což je docela frustrující," svěřila se Tatiana v rozhovoru pro Fakker.


Jinjer - Just Another

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení