VIDEO: Danny Worsnop si veze zadek do Mexika

Vydáno: 02.11.2016 12:45 - Petr Adámek

"Jedu do Mexika, trochu se odvázat, najít si fajn kočku. Tequila mi rozmlžila pohled, tančím s holkama a nevím, kdy se vrátím. Vezu si zadek do Mexika." V téhle uvolněné náladě se nese čerstvý track "Mexico" z chystané desky Dannyho Worsnopa.
Video k songu "Mexico" zachycuje zpěváka prchajícího od všedností běžného dne, vstříc ženám, alkoholu a tanci. "Je to nakopávací skladba o tom nechat věci volně plynout, což je něco, co musí jednou za čas udělat každý z nás," komentuje písničku muzikant.

A kde se zrodil prvotní nápad? "Byl jsem na turné s We Are Harlots, seděli jsme v jednom baru a první sloka na mě vyskočila rovnou z mé osmnácté skleničky whiskey... Vypadnul jsem z baru, nazpíval to do telefonu a za 20 minut bylo hotovo."

Dannyho sólová nahrávka The Lond Road Home, která bude k překvapení dosavadních fans koketovat s country a blues, bude venku 17. února.

Kolem Worsnopa je v poslední době hodně rušno. Je to jen pár dní, co se objevila zpráva o jeho návratu k mikrofonu metalcorové partičky Asking Alexandria, s nimiž začínal a natočil tři desky.



Danny Worsnop - Mexico


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení