Změna v sestavě Sabaton: kytaristu Thobbe Englunda nahrazuje Tommy Johansson

Vydáno: 24.08.2016 15:45 - Mates Krč

Švédská power-metalová sebranka Sabaton vydala 19. srpna nové album The Last Stand krátce poté představila také nového kytaristu. Thobbe Englunda, který skupinu nečekaně skupinu, nahradí Tommy Johansson.
"Je pro mě obrovská čest, být součástí rodiny Sabaton. Nemůžu být šťastnější. Jsou jedni z nejlepších lidí, které jsem mohl potkat. Sabaton sleduji od roku 2005, kdy jsem je poprvé viděl naživo a hned jsem se do nich zamiloval, takže když mě požádali, abych se připojil, ani chvíli jsem neváhal. Místo ve skupině mi nabídli už v roce 2012, ale tehdy jsem z osobních důvodů nemohl vyrazit na turné. I když jsem tehdy odmítl, zůstali jsme v kontaktu. Ještě chci dodat, že Thobbe je skvělý kytarista a dobrý chlap. Mým úkolem není nahradit ho, ale přispět kapele svým vlastním stylem hraní. Už se těším, až se všichni potkáme na turné a až budu dělat to, co mám v životě nejradši - hrát heavy metal!" uvedl ke svému novému angažmá frontman power-metalových Reinxeed Tommy Johansson.
Album The Last Stand vylezlo 19. srpna prostřednictvím labelu Nuclear Blast. Navazuje na album Heroes z roku 2014. Producentem se opět stal Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy, Lindemann).

Sabaton - Shiroyama


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení