Na Rock pod Kameňom se chystá metalová královna Doro

Vydáno: 08.07.2016 16:50 - Redakce

Uznávaná nejen pro svůj půvab a srdce rockerky, svým čistým hlasem si podmanila všech. V sobotní 6. srpna, tedy poslední festivalový den, se na festivalu pod Kameňom představí skutečná metalová královna Doro Pesch.
Rockerka je nejen velmi oblíbenou zpěvačkou, ale i sexsymbolem a bohyní dlouhá léta. Byla jedna z prvních, které začaly prosazovat ženský zpěv v heavy metalu a její popularita byla doslova obrovská a trvá dodnes.
Na vrcholu slávy je již po tři desetiletí a za sebou má opravdu jedinečnou cestu ve světě hudby. Zpěvačka z původní německé heavymetalové kapely Warlock a jedna z mála zpěvaček heavy metalové scény od roku 1980. Nádherné blonďaté zjevení bylo pro tehdejších metalistů neuvěřitelným zjevem v téměř výsostně mužském metalovém dění. DORO jako žena měla další výhodu - exkluzivní vizáž. Stala se jednoznačnou metalovou královnou a díky kapele Warlock si zajistila hudební nesmrtelnost.

Dalším lákadlem z německé metalové scény je kapela Primal Fear. Německý power / speed metal má svou sílu a tradici. Populární kapela přijede představit svůj nejnovější počin s názvem Rulebreaker a také novou sestavu s bubeníkem Francescem Jovinom (U.D.O.). Velmi úspěšnou cestu novému albu prorážejí videoklipy "The End is Near" a "Angels of Mercy".

Rockový festival Rock pod Kameňom se koná 4.-6. srpna na Sninských rybnících v Snině. Vstupenky na 14. ročník jsou v předprodeji za 35 € na prodejních místech v rámci města Snina nebo prostřednictvím formuláře na webové stránce festivalu. Permanentky jsou dostupné i v síti Ticketportal.


DORO - ALL WE ARE


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení