Corey Taylor + Marilyn Manson = přehlídka hnusu

Vydáno: 30.06.2016 15:50 - Lucie Mařanová

Kluci ze Slipknot jsou šílení, to už víme. Marilyn Manson je taky všeobecně známý svými podivnostmi. Ale co vznikne, když se tyhle dva divoké elementy spojí? Tour, plné ujetých chvílí, na které se nedá zapomenout.
A co se vlastně stalo? Corey byl celé Ozzfest Tour v roce 2001 docela pod parou, a tak si matně vzpomíná, že v jednu chvíli se před Marilynem pozvracel a celý hrnek zvratků před ním zase vypil. Mansona to po právu trochu vyděsilo, ale za chvíli už se objevil ve slipknotí šatně jen ve slipech a zatancoval jim speciální taneček.

"Když už s Marilynem takhle začneme, je to pak hodně divný," zavzpomínal Corey s úsměvem přes celý obličej. "Je to jako přehlídka hnusu. Hrajem spolu, bydlíme spolu, večer jsme pak stejně unavení. Je to taková pozitivní soutěž, která nás drží oba nastartovaný. Podle mě je to nejlepší forma respektu, kterou můžete někomu vyjádřit."

Slipknot teď jedou s Mansonem další tour, Corey sice kvůli zranění nesmí házet hlavou, ale to ho určitě nezastaví v téhle nechutné jízdě!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení