Poučili se Killswitch Engage z minulosti? Prý ano

Vydáno: 20.05.2016 17:20 - Petr Adámek

Aktuální deska Killswitch Engage Incarnate působí svěže a staří psi jako by zavzpomínali na staré dobré časy, kdy metalický hardcore měl ještě hlavu a patu. Vztek i emoce se dostávají najednou přirozeně ven.
"Koncept nahrávky je o vnitřních emocích, o snaze poskládat střípky života a hledat novou perspektivu v důsledku změn a poučení z minulosti," odhaluje staronový zpěvák kapely Jesse Leach.

Album Incarnate jsme podrobili i recenzi v dubnovém Fakkerovi. "Z jiného úhlu pohledu lze Incarnate chápat jako oddělené nádoby. První nádobu symbolizuje úzkost, která frontmana Jesse Leach sžírala během příprav desky. Tehdy ze sebe nedostal jediný kloudný text a zabředl do takzvané umělecké deprese. Do stavu, kdy se jeho osobním společníkem stala bolest, jíž se naštěstí nepoddal, ale naopak ji zakomponoval do skladby "Quiet Distress". A poté, co nad svými strašáky získal kontrolu, sebral všechny síly a vecpal je do druhé nádoby. Nádoby s pozitivními vlnami, do níž můžete nahlédnout při poslechu "Strength of Mind"."


Velký text o Killswitch Engage najdeš v květnovém Fakkerovi.

Killswitch Engage Fakker

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení