Three Days Grace interview: Adamův odchod obstaral právník

Vydáno: 19.03.2016 12:00 - Kamila Ungerová

V prosinci 2013 přišel manažerovi TDG dopis od právníka Adama Gontiera, v němž stálo, že se zpěvák s kapelou ze zdravotních důvodů rozchází a důvěryhodnost této informace podepřel lékařskou zprávou. Velice osobní způsob, jak dát někomu po 20 letech sbohem.
Navíc se jej Adam ani neobtěžoval dotáhnout do detailů, jelikož na zmiňovaném papíře od doktora zářilo datum, po němž zpěvák ještě vesele řádil na pódiu a následně dokonce v lednu 2014 odehrál sólové vystoupení v New Yorku. TDG byli pochopitelně v šoku a definitivu tohoto rozhodnutí si chtěli ověřit osobním setkáním. Adam ale na výzvu odpověděl textovkou, v níž své vyjádření potvrdil.
Změny v sestavách kapel se běžně oznamují na sociálních sítích, ale co je moc, to je moc. Adam totiž svými příspěvky opravdu nešetřil a stále usilovněji hrál na city svých fanoušků. Nejprve odchod sváděl na zdravotní potíže, poté se snažil vyvrátit spekulace o tom, že se mu užívání drog vymklo z rukou. Opakovaně prohlašoval, že se ze závislosti vyléčil a temné časy má dávno za sebou. Do třetice všeho dobrého své rozhodnutí sváděl na neshody v hudebním směřování kapely.


Kompletní rozhovor s Three Days Grace a report z jejich koncertu najdeš v březnovém Fakkerovi.


Three Days Grace FAKKER

Adamův odchod obstaral právník

 

V prosinci 2013 přišel manažerovi TDG dopis od právníka Adama Gontiera, v němž stálo, že se zpěvák s kapelou ze zdravotních důvodů rozchází a důvěryhodnost této informace podepřel lékařskou zprávou. Velice osobní způsob, jak dát někomu po 20 letech sbohem. Navíc se jej Adam ani neobtěžoval dotáhnout do detailů, jelikož na zmiňovaném papíře od doktora zářilo datum, po němž zpěvák ještě vesele řádil na pódiu a následně dokonce v lednu 2014 odehrál sólové vystoupení v New Yorku. TDG byli pochopitelně v šoku a definitivu tohoto rozhodnutí si chtěli ověřit osobním setkáním. Adam ale na výzvu odpověděl textovkou, v níž své vyjádření potvrdil.

 

Jak to vidí Adam?

 

Změny v sestavách kapel se běžně oznamují na sociálních sítích, ale co je moc, to je moc. Adam totiž svými příspěvky opravdu nešetřil a stále usilovněji hrál na city svých fanoušků. Nejprve odchod sváděl na zdravotní potíže, poté se snažil vyvrátit spekulace o tom, že se mu užívání drog vymklo z rukou. Opakovaně prohlašoval, že se ze závislosti vyléčil a temné časy má dávno za sebou. Do třetice všeho dobrého své rozhodnutí sváděl na neshody v hudebním směřování kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení