Potvrzeno: na Aerodromu vystoupí Bring Me The Horizon a Billy Talent

Vydáno: 13.01.2016 10:00 - Petr Adámek

Po několika dnech spekulací je konečně jasno! Společně s Korn se na dalším ročníku Aerodrome festivalu 15. června v pražských Letňanech ukáží Bring Me The Horizon a Billy Talent.
Málokterá skupina momentálně čeří světové rockové hladiny více než britští Bring Me The Horizon a jejich loňská nahrávka That's The Spirit, která aspiruje na jedno z nejlepších a komerčně nejúspěšnějších alb loňského roku. Oli Sykes a spol. však ani na svém kariérním vrcholu nestagnují a vyhledávají nové výzvy. Jednou z nich je i dubnový charitativní koncert na podporu mladých lidí bojujících s rakovinou, jenž se odehraje v proslulé Royall Albert Hall a pro který kapela nacvičuje vystoupení se symfonickým orchestrem.

O velké oblibě Billy Talent u tuzemského publika svědčí jak naplněná Sportovní hala v roce 2008 tak beznadějně vyprodaný koncert v Lucerně o čtyři roky později. Naposledy u nás Billy Talent vystoupili v roce 2013 na Rock for People. Kapela se s příchodem nového zavřela do nahrávacího studia, kde připravuje materiál pro nové album, které by ráda vydala do léta.

Vstupenky na Aerodrome festival jsou k dostání v síti Ticketportal. Dnešním dnem počínaje jsou k dispozici za 1490 korun.


Bring Me The Horizon - Happy Song (Live From Leeds Festival 2015)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení