O nové desce kapely Rituály rozhodne ruleta

Vydáno: 23.09.2015 15:30 - Petr Adámek

Kapela Rituály, která vznikla v roce 2014 po rozpadu indie-rockových A Banquet, chystá debutové album. Vydělat si na něj chce prostřednictvím crowdfundingu a také v ruletě.
Kapela Rituály riskuje vydání své debutové desky a pouští se do nebezpečné hry. Všechno nebo nic. Skupina k natočení a vydání plánovaného alba potřebuje dostatek finančních prostředků, které vybírá prostřednictvím crowdfundigového portálu HitHit. Vybraná částka bude na desku použita, ale nejprve projde zkouškou ohněm. Rituály ji vsadí na černou v ruletě. Sledujte, jak to dopadne!
Svůj debut připravují Rituály ve spolupráci s producentem Yardou Helešicem, bývalým kytaristou původních Support Lesbiens. Vydání ovšem závisí na dostatečném množství financí, k němuž chtějí docílit zvláštním způsobem. Vybrané peníze vsadí za přítomnosti fanoušků, kteří jim přispějí, na černou barvu v ruletě. Od celého konceptu se také odvíjí samotný název alba Vsaď na černou, které by mělo vyjít v první polovině příštího roku.

"Pokud bychom vyhráli a zdvojnásobili tak finance, měli bychom ihned dostatek prostředků na natáčení a následné vydání desky. Prohra by pro nás byla znamením, že ještě nenastal ten správný čas. Zní vám to šíleně? Věříme, že právě proto do toho půjdete s námi. My jsme Rituály!" vzkazuje rocková parta.


Rituály: Natáčíme první desku a vsázíme na černou!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení