Pyrotechnika, obscénosti i soukromí: Rammstein vydávají koncertní film

Vydáno: 25.09.2015 05:50 - Petr Adámek

Koncem roku 2010 odehráli Rammstein koncert v americké Madison Square Garden. Osmnáctitisícovou halu tehdy vyprodali za 30 minut. Koncertní film v HD kvalitě se právě dostává do rukou fanouškům v podobě DVD a Blu-ray.
V případě obou formátů bude přiložen bonusový disk s téměř dvou a půl hodinovým exkluzivním materiálem. Jeho základ bude tvořit dokument Rammstein in Amerika. Dvouhodinový snímek mapuje téměř celou historii kapely a kromě doposud nezveřejněných rozhovorů a záběrů z koncertů i zákulisí se dočkáme i soukromého materiálu, kterým přispěli i samotní členové kapely.
V rámci dokumentu dostali prostor i jiní hudebníci, kteří se na adresu kapely otevřeně vyjadřují. Mezi oslovené patří například Iggy Pop, Steven Tyler, Marilyn Manson, Gene Simmons, Paul Stanley, Moby, Scott Ian (Anthrax), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Wes Borland (Limp Bizkit), John Dolmayan (System of A Down), Melissa Auf der Maur, James Shaffer (Korn) nebo Shawn Crahan (Slipknot).

Dalším bonusem bude dvacetiminutový dokument mapující natáčení poslední řadové desky Liebe Ist Für Alle Da, které probíhalo v listopadu a prosinci 2008 v Kalifornii. Ten je výjimečný hlavně v tom, že jej natočil jeden z členů kapely - kytarista Paul Landers.


Rammstein In Amerika - Documentary


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení